ποιοι είμαστε

Σχετικά με εμάς


Η EVIA ISLAND είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας – φορέας της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας που έχει δημιουργηθεί από φυσικά και νομικά μέλη που ζουν, επιχειρούν και δημιουργούν στην Εύβοια. Σκοποί της EVIA ISLAND είναι οι δράσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την αγροδιατροφική παραγωγή, την βιώσιμη και αειφόρο εξωστρεφή και καινοτόμο ανάπτυξη.

Οι γενικοί σκοποί της εξειδικεύονται στην ανάπτυξη του πολιτισμικού, θρησκευτικού, θεματικού τουρισμού, στην διατήρηση και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας, την διάδοση και ανάδειξη της τοπικής παραγωγής, την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη του εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού, του πολιτισμικού, του θρησκευτικού, του αθλητικού, θαλάσσιου, ορειβατικού, συνεδριακού τουρισμού, οινοτουρισμού και τουρισμού αναψυχής και ευεξίας, δημιουργώντας θεματικές, πολιτιστικές διαδρομές και περιηγήσεις.

Υπάρχουν δράσεις για ηλικιωμένους, παιδιά, άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Διοργανώνει εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια, εκθέσεις, φεστιβάλ, επιμορφωτικά σεμινάρια, πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα βασισμένα σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει πολιτισμό κα τέχνη καθώς επίσης και τοπικά έθιμα και ιστορία με καινοτόμες ιδέες.
Νομικά Πρόσωπα

These are the heroes with the passion to transform their communities

— Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών AVALONA

Ο Συνεταιρισμός Γυναικών Δήμου Αυλώνος προσπαθεί να διασώσει την παράδοση της γεύσης, υπερασπίζεται τα τοπικά προϊόντα και προσφέρει στα σύγχρονα νοικοκυριά μια καθημερινή, ουσιαστική σχέση με την παράδοση και την αυθεντικότητα.

— Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τα νησιά μας τουριστικούς προορισμούς, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματά τους.

Φυσικά Πρόσωπα

These are the heroes with the passion to transform their communities

Μάχη
Κολούτσου

Έμπορος

Μιλτιάδης
Χέλμης

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας

Παναγιώτης
Καράβας

Καθηγητής και πρόεδρος Δ.Ε. Χαλκίδας

Γιώργος
Τσιντανέλης

Εικαστικός

Σοφία
Χροναίου

Εκπρόσωπος AVALONA

Αθανάσιος
Ζαφείρης

Εκπρόσωπος Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας